Головна 4G антени Lifecell
4G антена термінальна SMA
4G антена термінальна SMA
new
4G антена SMA
140.00грн.
Антена 4G квадрат 17 Дб
Антена 4G квадрат 17 Дб
new
антена 17 Дб
820.00грн.
Антена МІМО 17 Дб
Антена МІМО 17 Дб
new
Антенна МИМО 17 Дб
1200.00грн.
Антена МІМО 17 Дб 3G/4G/5G
Антена МІМО 17 Дб 3G/4G/5G
new
Антена МІМО 15 Дб
850.00грн.
Потужна 4G Антена МІМО 24 Дб
Потужна 4G Антена МІМО 24 Дб
new
Антена МІМО 24 Дб
1800.00грн.